Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering
Gå til vores Facebookside Gå til vores Instagramside

Returnering

I og med, at vi har gennemtestet vores produkter, så har vi valgt at give dobbelt så lang returret som normalt. Dette skyldes vores store tro på vores produkter og deres kvalitet. Derfor er der altid 28 dages fuld returret på vores produkter i stedet for de normale 14 dage.

Reklamationsretten gælder kun ved fejl i materialet af produktet eller ved fejl fabrikation af produktet. Det vil derfor sige at eventuelle skader i forbindelse med forkert brug af produktet ikke vil blive dækket af Outnative.dk. Outnative.dk dækker heller ikke eventuelle returomkostninger og der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. En returnering koster 45 kr. pr. pakke.

 

Ved returnering:

Pakker sendt retur skal sendes til: Outnative ApS, Vandmanden 12b, 9200 Aalborg SV

Så frem en vare skal sendes retur skal der oprettes en fortrydelsesformular på produktet som skal returneres. Dette vil gøre returnering nemmere for både os og dig.

 

Hent din fortrydelsesformular her

Køb returlabel her

 

Refundering af penge:

Når vi modtager din returpakke, vil vi gennemgå hver enkelte pakke og sag. Dette gør vi for at finde ud af om der er hold i sagen. Såfremt der er hold i sagen vil pengene bliver returneret til samme konto, som gjorde købet. Hvis pengene ønskes overført til en anden konto skal vi kontaktes på info@outnative.dk

 

Mulighed for ombytning af produkt:

Såfremt du har købt et produkt hos os og ønsker at ombytte det, så kan du kvit og frit ombytte til et produkt af samme værdi. Hvis værdien ikke stemmer overens med det først købte produkt, vil der blive opkrævet et beløb tilsvarende differencen eller blive tilbagebetalt et beløb tilsvarende differencen.

 

Sådan returnerer du en ordre til os:

1. Først print og udfyld vores fortrydelsesformular.

2. Pak produktet/produkterne omhyggeligt og forsvarligt og lig herefter returformularen med i pakken. Pakken skal sendes sådan at produktet/produkterne ikke tager skade under fragt.

3. Køb et pakkelabel og sæt dette på ydersiden af pakken og send pakken retur til os. 

 

shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram