Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering
Gå til vores Facebookside Gå til vores Instagramside

Optændingspinde - 3 stk.

23,00

29,00
DU SPARER 6,-
  • Du får 3 stk.
  • Perfekt til optænding
  • Kan være i vores optændingskasse
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Optændingspinde - 3 stk.

23,00,- 29,-

Optændingspinde

En nem optændingsmulighed er den vigtigste ting når vi snakker om opbygningen af dit bål. Med vores fire sticks er det nemt, effektivt og hurtigt at bygge en god base når du tænder dit bål. Især i de skandinaviske lande kommer optændingspinde virkelig til sin ret, da de gør det meget nemmere at få ild ude i naturen, som ofte kan være kold og fugtig på disse kanter.

Selve optændingspindene kan selvfølgelig også bruges til optænding hjemme i haven, eller hvor man nu ellers ville have brug for dem. Dette gør bare at det er endnu nemmere at starte sin havepejs eller sit bålfad.

Hvorfor købe optændingspinde

Den helt store fordel ved vores fire sticks er at de ikke fylder specielt meget, og så er de nemme at anvende til optænding af dit bål. Det eneste du behøver er en lille kniv eller ridseværktøj. Så kan du nemt snitte/skrabe små spåner af pinden. Disse spåner antænder ekstremt nemt og brænder i lang tid, så dit bål har nemt ved at antænde. Vores fire sticks er derfor det perfekte alternativ til de traditionelle tændklodser der findes på markedet.

Virker disse optændingspinde

Det korte svar er, ja de virker. Optændingspinde har været anvendt i mange år og folk der først har prøvet dem, vender ofte tilbage. De gør det nemmere og hurtigere at lave åben ild, om det så er hjemme i haven på et bålfad eller ude i naturen.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram