Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering
Gå til vores Facebookside Gå til vores Instagramside

Optændingskasse

103,00

129,00
DU SPARER 26,-
  • Tændstål medfølger
  • Der medfølger 10 optændingspinde
  • Kan nemt pakkes i tasken
  • Plads til 10 antal optændingspinde
  • Opbevarer optændingspindene forsvarligt og tørt
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Optændingskasse

103,00,- 129,-

Optændingskasse med tændstål

I vores Fire Box får du ikke blot en optændingskasse hvori du kan opbevare dine Fire sticks. Du får en optændingskasse hvor du også får et tændstål med. Som vi alle ved, så er et tændstål et af de mest pålidelige måder du kan starte ild på. Du skal ikke være bange for at der ikke er mere strøm eller gas på et tændstål. Som du sikkert allerede ved, så bruger du nemlig håndkraft til at skabe gløder og derved ild.

Med gnister fra tændstålet er det nemt og hurtigt at antænde de spåner fra vores Fire Sticks, som du har lavet. Derved kan du altid nemt lave et bål, lige meget hvor du befinder dig.

Nem at pakke i tasken

Selve optændingskassen består af en lille stålkasse. Dette gør, at du ikke skal være bange for, at dine optændingspinde går i stykker i tasken. Også selvom de skulle ligge i bunden af den. Derudover, så er der også plads til dit tændstål i selve optændingskassen. Dette gør, at du også altid har de to vigtigste elementer samlet når det kommer til optændingen af et bål. Nemlig dit tændstål og dine optændingspinde.

Forsvarlig og tør opbevaring af vores optændingspinde

En af de utroligt gode funktioner ved vores Fire Box er, at selve dine optændingspinde og tændstål bliver opbevaret tørt og forsvarligt. Det gør at du er sikker på at dine optændingspinde ikke har fået vand, selvom din taske måske er blevet våd. Dette kan være en kæmpe fordel, hvis man befinder sig udendørs i kolde og fugtige omgivelser.

 

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram