Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering
Gå til vores Facebookside Gå til vores Instagramside

Om Outnative

Nordjysk iværksætteri med fokus på udendørslivet og dets mange glæder

Fra det dejlige Nordjylland har vi valgt at skabe Outnative.dk med det formål, at give danskerne muligheden for at købe udendørs produkter til en overkommelig pris men hvor der stadig er fuld fokus på kvalitet og anvendelighed. Derfor gennemtester vi også alle vores produkter hele tiden, hvilket betyder at vi altid kan stå inde for vores produkter og sørger for at kvaliteten er i top.

Med en passion for specielt jagt, og udendørslivet ved det at have et sommerhus på østkysten, kom idéen til en webshop som fokuserer på udendørs produkter. En webshop som er lavet af outdoor personer til personer med selv samme passion.

Med en opvækst i Nordjylland og naturen samt vandet tæt ved os igennem hele livet, så valgte vi at gå vejen og blive selvstændig. Ikke bare for at blive selvstændige, men for at kunne hjælpe folk med, at få fat i nogle af de produkter som vi selv benytter i naturen og som gør os glade. Vi have begge prøvet og sidde en sommeraften såvel som en efterårsdag foran et bålfad eller med en havepejs ved os. Varmen og den levende ild giver bare en anden form for varme end en radiator eller en indendørs brændeovn. Derfor valgte vi fra dag et at fokusere på at sælge bålfade, bålstativer samt havepejse i høj kvalitet til gode priser. Dette gjorde vi fordi vi ikke syntes der var alternativer på markedet, som fokuserer lige så meget på oplevelsen som der måske burde være.

Fokus på hele den gode oplevelse

Vi har alle prøvet det – inklusiv os selv. Vi bestiller noget på nettet, får en ordrebekræftelse og pengene bliver hævet. Vi hører ikke mere, pakken dukker ikke op indenfor det angivet leveringstid, de svarer ikke på vores mails.

Derfor har vi også valgt ikke bare at være endnu en webshop, men meget mere end det. Vi svarer altid på alle beskeder indenfor 24 timer, vi hjælper dig før, under og efter dit køb, derudover trækker vi aldrig pengene før vi sender varen. Dette gør vi ikke ”bare” for at gøre vores kunder glade og sikre ved deres køb. Vi gør dette for at blive ved med, at stille krav til os selv. Både krav til kvaliteten af vores produkter, men også krav om at processen ved et køb skal være dejlig, behagelig og nem.

Vores mål

Vores mål hos Outnative.dk er at skabe danskernes foretrukne webshop, når det kommer til køb af udendørs produkter. Vi har et mål om at skabe en virksomhed som kan levere alt hvad hjertet begærer af udstyr til udelivet. Dette er både store havepejse eller små gadgets som f.eks. en multifunktionel kniv.

 

shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram