Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering
Gå til vores Facebookside Gå til vores Instagramside

Levering

 

Vi mener at det altid skal være så nemt og overskueligt, som overhovedet muligt at vælge levering. Derfor har vi også kun PostNord, som vores leveringsmulighed. Her kan du vælge forskellige muligheder, som levering til erhverv, levering til hjemmet og selvfølgelig også levering til pakkeboks. Vi har rigtigt gode erfaringer med PostNord og over 95% af vores pakker kommer dagen efter, hvis de er blevet bestilt inden kl. 16.00 dagen før.

Derudover har vi hos Outnative altid gratis levering på ordre over 399,- kr.

Alle ordre bestilt inden 16.00 mandag til og med torsdag vil blive sendt samme dag og du vil modtage ordren dagen efter.

Alle vores pakker bliver sendt med Post Nord og du vil ved afsendelsen af pakken modtage et unikt tracking nr. som gør at du kan følge hele din pakkes rejse.

Ved valg af hjemmelevering har du som køber selv ansvaret for at være hjemme og modtage pakken. Hvis man ikke er hjemme til at modtage pakken vil den blive leveret til nærmest pakkeshop og du vil blive underrettet herom. Derfor er det vigtigt at man er hjemme i det tidsrum, hvor pakken kan ankomme, hvis man har bestilt med hjemmelevering.

Til sidst er det også muligt at afhente varer direkte hos os på vores adresse.

Vandmanden 12b

9200 Aalborg SV

 

shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram