Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering
Gå til vores Facebookside Gå til vores Instagramside

HVORDAN VÆLGER JEG DET KORREKTE BÅLFAD/BÅLSTED?

Når man skal vælge sig et bålfad eller et bålsted, så er der forskellige tanker man bør gøre sig inden. Hvad er formålet med dette bålfad/bålsted? Hvordan passer det ind hos netop mig? Hvad har jeg tænkt mig at bruge det til? Det er nogle af de spørgsmål man med fordel kan stille sig selv inden man vælger at købe et bålfad eller et bålsted.

Hvad skal et bålfad kunne?

Når du vælger bålfad er et af de vigtigste spørgsmål som man kan stille sig selv: ”Hvad skal et bålfad kunne?” Er man en mindre forsamling, som blot nyder ilden og varmen herfra, så er det måske ikke nødvendigt at købe det største bålfad på markedet. Er man derimod en lidt større forsamling af familie eller venner, som godt kan lide at sidde og lave snobrød, skumfiduser eller pølser over levende ild, så kan det være smart at købe et lidt større bålfad, som man nemt kan sidde mange omkring. Små som store bålfade giver naturligvis både varme og lys, men jo større et bålfad er, jo mere varme og lys afgiver det.

Er det vigtigt et bålfad er lavet i et rigtigt materiale

Når du vælger et bålfad så er en af de allervigtigste ting materialet som bålfadet er lavet i. Er bålfadet lavet i almindeligt blødt stål eller er det lavet af en ståltype som er af højere kvalitet? Det er vigtigt for levetiden af bålfadet at det er lavet i det korrekte materiale. Derfor anbefaler vi altid at et bålfad bliver lavet i Cortenstål. Cortenstål er nemlig det bedste stål til bålfade, da det har en højere gennemtæringsperiode end almindeligt blødt stål. Faktisk så holder Cortenstål op til 8 gange mere end almindeligt stål. Dette er en kæmpe fordel da bålfadet ofte står ude året rundt i alt muligt slags vejr.

Er det nødvendigt med et bålsted eller et bålfad?

Om det er en livsvigtig nødvendighed at have et bålfad eller et bålsted – sikkert ikke. Det kan dog bidrage til mere end bare hyggen. Med et godt bålsted kommer man mere ud i naturen og man har noget at se frem til. Den lune varme fra bålstedet og lyset gør, at et bålsted bliver den perfekte ”partner” når man skal være mere ude. Derudover kan man naturligvis også lave en masse forskellig slags mad, hvilket i sig selv er både hyggeligt og af og til udfordrende.

shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram