Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering
Gå til vores Facebookside Gå til vores Instagramside

HVAD SIGER TESTSTEDERNE OM VORES PRODUKTER?

Bomagasinet.dk

Det anerkendte online forbrugermagasin - Bomagasinet.dk, har samlet en oversigt over de bedste bålfade, hvorpå at vores bålfade er inkluderet helt i toppen. Her har vores Bålfad i jern-design fået prisen som værende det Mest unikke bålfad og vores Bålfad – 80 cm i diameter har Bomagasinet vurderet til at være det bedste bålfad til prisen. Det er det bålfad hvor at du får mest værdi for pengene på baggrund af specifikationer, særlige kvaliteter og design.

 

Furnished.dk

Mediet Furnished.dk, som leverer content med fokus på bolig og have, har også lavet en oversigt over Bålfad til sommeren, herinde har redaktionen hos Furnished fremhævet en række af vores bålfade samt vores bålstativ.

shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram