WAIT10
Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering

Bålsted

Et bålsted er ikke bare et sted, hvor du sidder og ser på ilden og får varmen, det er meget mere end det. Findes der noget bedre end at sidde med familie og venner en lun sommeraften omkring levende ild og eventuelt lave lidt mad. Det mener vi bestemt ikke. Derfor syntes vi også hos Outnative.dk at det er en af de hyggeligste ting man kan foretage sig, og hyggen bliver kun endnu bedre med et godt bålsted. Derfor anbefaler vi også man vælger et bålfad, bålstativ eller en havepejs der passer til netop din idé omkring hygge om udendørs levende ild.

-20%
Foldbart bålstativ
359,00,-
449,00,-
DU SPARER 90,-
-20%
Bålfad - 60 cm i diameter (Natural finish)
1.199,00,-
1.499,00,-
DU SPARER 300,-
-20%
Bålfad - 60 cm i diameter
1.119,00,-
1.399,00,-
DU SPARER 280,-
-20%
Bålfad - 80 cm i diameter
1.279,00,-
1.599,00,-
DU SPARER 320,-
-21%
Optændingspinde - 3 stk.
23,00,-
29,00,-
DU SPARER 6,-
-20%
Optændingskasse
103,00,-
129,00,-
DU SPARER 26,-
-20%
Dug til foldbart bålstativ
63,00,-
79,00,-
DU SPARER 16,-

Den hyggelige stemning i forbindelse med et bålsted

Den hyggelige stemning på en lun sommeraften kommer ikke af sig selv. Selvfølgelig kan man hjælpe den hyggelige stemning på vej med godt selskab, som selvfølgelig også er det vigtigste. Efter man har samlet det gode selskab, så kan man løfte stemningen endnu mere, og her er en af de bedste måder naturligvis levende ild. Derfor er det vigtigt og have et godt bålsted, som man kan samles om og nyde varmen, glødernes skær og lyset fra ilden til langt ud på aftenen/natten. Et godt bålsted er et bålsted der ikke efterlader de store spor på hverken jord, sand eller fliser efter brug. Derfor er det vigtigt og vælge det rigtige bålfad, bålstativ eller havepejs.

Hvordan vælger man det rigtige bålsted

En af de sværeste ting ved at have et godt bålsted er, at vælge de rigtige elementer som skal indegå. Skal vi have et bålfad, en havepejs eller et bålstativ? Hvad passer bedst til vores behov og vores bålsted? Er vi nogen der tit flytter bålstedets lokation eller har vi det altid det samme sted? Det er nogle af spørgsmålene man bør stille sig selv inden man investere i et bålsted. Vi anbefaler, at hvis du er personen, som tit er ude forskellige steder og gerne vil have et bålsted med dig. Så skal du vælge f.eks. et bålstativ, som du nemt kan tage med dig og pakke ud og pakke ned igen på farten. Er du derimod typen, som har et fast bålsted derhjemme, så er en havepejs eller et bålfad nok et bedre alternativ. Et bålfad er til personerne som gerne vil have, at bålstedet er i midten af alle og ligesom er et slags ”samlingspunkt”. Vil man hellere have at bålsted ikke er i centrum, men står ude i siden eller bagved, så er en havepejs muligvis et bedre valg. Det kommer meget an på hvilke situationer og oplevelser man bedst kan se sig selv i med et bålsted.

shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram