Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering
Gå til vores Facebookside Gå til vores Instagramside

Foldbart bålstativ

359,00

449,00
DU SPARER 90,-
  • Foldbart bålstativ, nemt at anvende
  • Vejer under 1 kg – kan holde til 5 kg vægt
  • Lavet i rustfrit stål
  • Måler 39x40,5x40,5 cm
  • Løfter ilden op fra jorden
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Foldbart bålstativ

359,00,- 449,-

Outnative Bålstativ

Dette bålstativ er helt unikt og slet ikke ligesom et almindeligt bålfad - og så alligevel lidt. Med et bålstativ fra Outnative får du et meget specielt bålsted. Du får nemlig et bålsted der er løftet fra jorden, og samtidigt er foldbart og kan foldes ned, så det næsten ikke fylder noget. Bålstativet kan foldes sammen i den lille taske der medfølger og tages med alle steder. Derudover kan metaldugen, som selve bålet ligger på, skiftes ud løbende når det bliver slidt. Det betyder at når det ikke kan holde længere, hvilket vil ske over noget tid, så kan man bare sætte en ny dug på og bålstativet er så godt som nyt igen.

Fordelen ved den udskiftelige dug

Som nævnt så er selve dugen udskiftelig, hvilket er en rigtig lækker funktion. Du behøver nemlig ikke at købe et helt nyt bålstativ når det har tjent sin pligt. Så skifter du det bare med en ny dug, og det fungerer lige så godt som fra ny af. Vi estimerer at selve dugen holder i 20-25 brændetimer, før der er behov for at den bliver skiftet igen. Det kan selvfølgelig afhænge meget af hvor stort et bål du laver.

Nemt at antænde samt holde ild

Da bålstativet er bygget op på en helt speciel måde, hvor der også kan komme luft ind nedefra, så er det helt exceptionelt nemt at antænde og derudover holde ild i. Selve bålet på stativet får nemlig masser af ilt i forhold til et normalt bål. Som det jo fremgår, så er bålet også opløftet fra jorden, hvilket også betyder at du ikke skal døje med store mørke pletter hvor et bål ellers normalt ville have stået.

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram