Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering
Gå til vores Facebookside Gå til vores Instagramside

Bålfad

Hvorfor vælge at få et bålfad? Et bålfad giver ikke blot varme og lyser området omkring dig op. Det giver også hygge og sætter stemningen. Børn, voksne, unge, gamle – ja alle kan nikke genkende til at samle sig om et lille bål for at mærke varmen og hyggen. Om det er en kold forårsdag eller en lun sommeraften, så er bålfadet altid en hyggespreder. Især hos de yngste medlemmer af familien er et bålfad en sikker vinder. Derfor har vi i vores sortiment udvalgt bålfade, som vi mener kan dække de flestes behov samt alle situationer, hvor man kunne have brug for et bålfad.

 

-20%
Bålfad - 80 cm i diameter
1.279,00,-
1.599,00
DU SPARER 320,-
-50%
Bålfad - 60 cm i diameter (Natural finish)
749,50,-
1.499,00
DU SPARER 749.5,-
-30%
Bålfad - 60 cm i diameter
979,30,-
1.399,00
DU SPARER 419.7,-

Det bedste ved et bålfad

En af de allerbedste ting ved et bålfad er, at det kommer meget hurtigere op i varme end et normalt bål gør. Dette er fordi at et normalt bål lavet på jorden har et meget større område at varme op, og jorden er svære at varme op end et bålfad. Et bålfad bliver derfor hurtigere varmt, hvilket også gør at det ryger mindre end et bål på jorden. Derudover så er bålfadet også flytbart. Det betyder at du altid kan flytte det rundt i haven, hvis der er mere læ, sol eller noget helt tredje et andet sted. Derudover efterlader et bålfad selvfølgelig ikke store bar pletter på jorden, hvilket et normalt bål ellers ville gøre.

Kvalitets bålfade til billige priser med gratis fragt

Hos Outnative.dk har vi gennemtestet alle vores produkter – dette gælder selvfølgelig også vores bålfade. Derfor ved du med sikkerhed, at når du vælger et bålfad fra os af, så er det i højeste kvalitet. Fordi vi er så sikre på vores produkter, så har vi selvfølgelig heller ikke noget imod at betale fragten for vores kunder. Derfor er der gratis levering på alle ordre over 449 kr, - når du vælger at købe hos os. Dette gælder naturligvis også vores bålfade.

Hvordan er et bålfad i haven?

Med vores bålfade, så kan du være sikker på at du ikke blot får et bålfad, men også et stykke pynt til din have. Bålfadene er lavet i forskellige størrelser og med forskellige designs. Dette gør at det er muligt for netop jer at finde det bålfad som passer bedst til jeres behov. Med et godt bålfad kan man sagtens lave forskellige former for mad over det, hvilket kun gør det endnu hyggeligere at have et. Man kan sagtens lave snobrød, skumfiduser eller en hel ret, hvis det er det man ønsker – det er sådan set kun fantasien der sætter grænser.

shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram