WAIT10
Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- | Dag til dag levering | Tilfredshedsgaranti eller pengene retur Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering Fri fragt ved køb over 399,- kr. og dag til dag levering

Bålfad - 60 cm i diameter (Natural finish)

1.199,00

1.499,00
DU SPARER 300,-
  • Måler 60 cm i diameter
  • Vejer 7,8 kg
  • Lavet i 2 mm. tykt Cortenstål og måler 28 cm i højden
  • ”Natural finish look”
  • Unikt design, som fødder
  • Nemt at samle
BESTIL SNART
Hvornår bliver varen sendt?
Vi sender din ordre om:
Læs mere om leveringstidspunkt

Bålfad - 60 cm i diameter (Natural finish)

1.199,00,- 1499,-

Bålfad i jern-look

Bålfadet er lavet i naturligt jern og fremstår derfor i det grå/jernede udseende. Når bålfadet bliver brugt og udsat for regn, fugt og sol vil overfladen helt naturligt ruste lidt. Det er dog kun det øverste lag af stålet som vil ruste, og det vil ikke påvirke holdbarheden eller funktionaliteten af bålfadet.

Bålfadet har en speciel fod, som ikke sidder fast på selve bålfadet. Bålfadet passer perfekt til dem, som gerne vil have et flot men også funktionelt bålfad, som kan bruges på forskellige overflader. Bålfadet har en fin størrelse og man kan derfor sagtens lave mad over det, hvis det var det man skulle have lyst til.

Lavet i Cortenstål

Bålfadet er lavet i 2 mm. tykt Cortenstål. Det er en ståltype der er kendt for sin hårdhed og sin levetid. Cortenstålet er bedst kendt for at være anvendt til projekter, hvor det kræver at stålet har en høj hårdhed og dermed en lang levetid. Cortenstålet bliver f.eks. anvendt til broer, skibe og jernbanevogne. Man får derfor ikke bare et flot og unikt bålfad, men også et bålfad, som kan holde i mange år.

Unikt design til ”foden” samt nemt at samle

 

Selve bålfadet er lavet på en lidt speciel fod. Bålfadet er nemlig hverken boltet eller skruet fast til den stabile fod. Det ligger derimod ovenpå og hviler. Dette har intet at sige mht. kvaliteten af bålfadet, og det betyder heller ikke noget når bålfadet først er tændt. Det står nemlig stabilt og ligger fast oven på foden. Til gengæld er der den fordel at det bliver nemmere at transportere, da man nemt kan skille de to dele fra hinanden. Du kan derfor nemt skille foden ad igen og pakke hele bålfadet væk, hvis du f.eks. ikke ønsker at have det stående ude i vintersæsonen.

 

Andre spændende produkter

Altid gratis fragt!

post nord

Omdeling til pakkeshop - 1 hverdag
modtag den: Loader...

Gratis
post nord

Omdeling til erhverv - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
post nord

Omdeling til privat - 1 hverdag
modtag den: Loader...

19 kr.
shipping
FRI FRAGT VED KØB OVER 399,-
Lige meget hvad du køber
shipping
RETURRET
28 dages returret på alle ordrer
shipping
DAG TIL DAG LEVERING
Hvis du bestiller inden kl. 16 på hverdage
© COPYRIGHT 2021 OUTNATIVE.DK
Dankort Visa Visa Electron Mastercard Mobilepay
Facebook Instagram